Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2016 18:22 - Отчаяна жена пише на софтуерна компания и получава брилянтен отговор
Автор: bogypl Категория: Забавление   
Прочетен: 928 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Млада жена търсела отговор на следния въпрос: как да поддържаш дълготрайна връзка, когато тя не работи безупречно. Сетила се, че има техническа поддръжка, която неуморно помага на клиентите да се справят с проблемите. Изпратила имейл, описвайки подробно случая. Скоро получила и отговор.

Не пропускайте тази поучителна кореспонденция.

Уважаема Софтуерна компания,

Преди година ъпргрейднах от Гадже 5.0 до Съпруг 1.0 и забелязах отчетливо забавяне в цялостната работа на системата. Приложенията Цветя и Бижута не тръгват изобщо, а работеха безпроблемно под Гадже 5.0.

Като добавка Съпруг 1.0 деисталира много други важни програми, сред които Романтика 9.5 и Персонално внимание 6.5, след което инсталира нежелателни програми като NFL 5.0, NBA 3.0, и Мач 9.0

Разговор 8.0 вече не работи, а Чистене вкъщи 2.6 просто разбива системата. Обърнете внимание, че вече опитах да пусна програмата Натякване 5.3, за да поправя проблемите, но напразно.
Какво да правя?

Подпис,
Отчаяна

Отговор:

Драга Отчаяна,

Имайте предвид, че Гадже 5.0 е програма за развлечение, докато Съпруг 1.0 е операционна система.

Въведете команда: Мислех Че Ме Обичаш.html и се опитайте да свалите Сълзи 6.2. Не забравяйте да инсталирате и обновената версия на Вина 3.0. Ако това приложение проработи по предназначение, Съпруг 1.0 автоматично ще включи приложенията Бижута 2.0 и Цветя 3.5.  

Въпреки това имайте предвид, че ако претоварвате Съпруг 1.0,  то може по подразбиране да се активизират програмите Сърдито Мълчание 2.5, Бар 7.0, или Бира 6.1. Последната е лоша програма, която инсталира Силно Хъркане и Шумно П*рдене Бета.

При никакви обстоятелства НЕ ИНСТАЛИРАЙТЕ Тъща 1.0 (в нея има вирус, който в крайна сметка ще поеме контрол над цялата система). Освен това, моля, не се опитвайте да инсталирате отново Гадже 5.0.  Тези приложения не са съвместими със Съпруг 1.0 и ще съсипят системата ви.

Накратко, Съпруг 1.0 е страхотна програма, но има ограничения в паметта и не може да учи нови приложения бързо. Може да закупите допълнителен софтуер, който да подобри паметта и работата на системата ви. Препоръчваме ви Готвене 3.0 и Изкусително Бельо 7.7.

Успех!
Източник: Обекти



Тагове:   смях,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене